Derrota del València Basket al Palau Blaugrana en l'inici de la segona volta de l'Eurolliga

L'equip taronja ha perdut contra el Barça per 89-72.

El base del València Basket, Sam Van Rossom, davant del blaugrana Pierre Oriola.

El València Basket no ha pogut aconseguir la primera victòria en l'inici de la segona volta de l'Eurolliga, en perdre contra el Barça per 89-72. A pesar de les importants baixes en l'equip blaugrana, en especial la del pivot Mirotic, els catalans s'han fet forts a la seua pista, on els valencians sí que guanyaren en la Lliga, i han aconseguit trencar la ratxa de tres derrotes seguides en la competició europea.

El primer quart ha sigut el més ajustat entre els dos equips, amb marcador final de 18-12, i ha sigut des de l'inici del segon quan els blaugrana han imposat el seu ritme i han incrementat la pressió, signant un parcial de 0-13. Els taronja reaccionaven, han tornat al partit quan faltaven tres minuts per al final d'aquest segon temps, amb un destacat Labeyrie, i han aconseguit posar-se a tres del Barça en l'inici del tercer temps.

Durant la segona meitat del partit, el València Basket no ha trobat encert davant de la defensa blaugrana. El taronja Nikola Kalinic s'ha mostrat actiu, però el Barça aconseguia neutralitzar l'atac del rival. Dos triples de Van Rossom i Sastre han retallat a nou la diferència entre els dos equips, però el blaugrana Oriola ha evitat que la renda local disminuïra més i aquest temps ha conclòs amb 67-54 en el marcador.

En l'últim quart, els triples d'Abrines i els rebots ofensius d'Oriola han continuan posant per davant els blaugrana, 16 punts per damunt dels de Ponsarnau a cinc minuts del final. El marcador no ha canviat i, a pesar de l'últim intent taronja, el partit ha conclòs amb un resultat de 89-72.