Derrota del TAU Castelló a Melilla (82-72)

L’equip de Toni Ten ha caigut per 10 punts al pavelló Javier Imbroda de Melilla en la jornada sisena de la LEB Or.

El TAU Castelló encara no ha aconseguit la victòria fora de casa
El TAU Castelló encara no ha aconseguit la victòria fora de casa / TAU Castelló
03 de novembre 2018 - 01:05

El TAU Castelló no ha pogut superar a un contundent Melilla en la jornada sisena de la LEB Or. Els de Toni Ten han acabat per davant en el primer període del partit gràcies a un triple de Javi Lucas en l’últim segon (15-17). Els castellonencs no han pogut comptar amb el brasiler Danilo Fuzaro, que no s’ha recuperat a temps de l’esquinç de turmell que va patir a Ourense.

Tot i el bon començament del TAU, el Baloncesto Melilla, un dels equips més potents de la categoria, ha aconseguit un bon avantatge en el segon quart, on ha resultat clau el base Josep Franch (millor jugador del partit amb 17 punts i 36 de valoració). El de Badalona, amb experiència en la Lliga ACB, ha liderat l'equip i han arribat al descans amb una renda d’onze punts (44-33).

El TAU Castelló ha donat la cara i ha arribat a reduir la diferència a només 3 punts després d’un bon contracolp de Sabonis (55-52). Però una bona defensa dels locals i un 47% d’encert en els tirs han arribat a l’últim quart amb un avantatge de 7 punts (59-52).

Joan Faner començava el període amb un triple, però de nou el Melilla ha dominat el joc. Del costat castellonenc, tant Sabonis (11 punts i 13 de valoració) com el dominicà Juan García (12 punts i 26 de valoració) han mantingut els de Ten en el partit fins als últims compassos. Però Josep Franch amb l’ajuda de Juan Rubio han aparegut novament en el partit per a desequilibrar-lo. Amb el marcador final de 82-72 el TAU suma la seua quarta derrota. Divendres, els de Castelló tindran una nova oportunitat a casa contra el Covirán Granada.