Derrota amb polèmica (71-70)

El València Basket cau a Podgorica amb una polèmica decisió arbitral i perd per lesió a Dimitrijevic

Dubljevic rep l'ovació de la que va ser la seua afició
Dubljevic rep l'ovació de la que va ser la seua afició / VB

La victòria davant el Buducnost s'ha esfumat en els últims segons, quan els locals s'han posat per davant i en l'última jugada els àrbitres no han volgut veure una falta sobre Dubljevic. El València Bàsquet ha dominat en el marcador tot el partit, però la falta d'encert en l'últim quart ha provocat la reacció i la sentència local per la mínima, 71 a 70.

Així i tot, ha sigut una vesprada especial per a Dubljevic perquè tornava a casa, al club on va despuntar abans de vindre a València. El Buducnost Podgorica ha sabut reconéixer la tasca que va fer Dubi en la seua etapa amb el lliurament d'una samarreta amb el seu nom i número. També la graderia l'ha ovacionat quan ha entrat en el primer quart.

L'aportació del montenegrí ha tornat a ser fonamental perquè els taronges dominaren al llarg de tota la primera part, sense diferències significatives, però controlant. Així el marcador en l'equador del partit s'ha parat en 32 a 38. La màxima diferència havia sigut de 10 punts, 28-38.

La pitjor de les notícies ha vingut en el tercer quart. Dimitrijevic s'ha retirat lesionat amb molèsties a la cama dreta. Una baixa més per al València Basket. L'equip ho ha notat i només dos triples consecutius al termini del quart han permés l'equip de Joan Peñarroya finalitzar el parcial amb 52-59.

L'últim quart s'esperava d'infart i així ha sigut. El Buducnost ha igualat a 64 i han vingut els nervis. La falta d'encert taronja l'ha aprofitada el Buducnost per a posar-se per davant quan faltaven 22 segons, 71-70. Un resultat definitiu perquè en l'última jugada del partit els àrbitres no han xiulat una falta sobre Dubljevic que semblava clara i que ha provocat una efusiva i estèril protesta de Joan Peñarroya.