Derrota per la mínima contra el Perfumerías (61-58)

El València Basket ha tingut la victòria a les mans però ha caigut en els instants finals.

Queralt Casas intenta controlar el baló. Alejandro López
Queralt Casas intenta controlar el baló. Alejandro López / Perfumerias Avenida

A punt ha estat el València Basket de donar la sorpresa a casa del Perfumerías Avenida. El partit ha començat amb defenses asfixiants per part dels dos equips. Costava anotar, però l’encert en triples de les jugadores taronja posaven un primer parcial a favor de les valencianes (min. 7, 9-15). Les de Salamanca han apujat la intensitat defensiva i han recuperat el partit. La pressió feia errar les valencianes i el Perfumerías es posava per davant (min. 13, 27-20).

Però l’equip de Rubén Burgo ha sabut reaccionar. Amb dues bases a la pista i Tirera i Reisingerova en la pintura, el València Basket ha tornat a acostar-se de nou en la segona part (min. 22, 30-29). Tant el tercer com el quart temps ha sigut un estira i afluixa dels dos equips.

Final ajustat

En l’últim quart, l’encert de Loyd des del triple ha permés les de Salamanca agafar un poc d’aire i escapar-se de 9 en el marcador (57-48). Semblava que el València estava col·lapsat en l’atac fins que ha aparegut Queralt Casas. Dos triples seus i una cistella de Leticia Romero posaven en el marcador un ajustat 59-58 a 27 segons del final.

Una mala gestió dels últims instants del partit ha deixat les valencianes amb la mel a la boca. Meiya Tirera ha fet una falta en atac i el Perfumerías ha sabut controlar la pilota fins al final del partit, que ha acabat amb un resultat de 61-58.