Derrota contundent del València Basket contra l'Iberostar Tenerife

Txus Vidorreta guanya per més de trenta punts el seu exequip en la novena jornada de lliga

Matt Thomas intenta frenar Thaddus McFadden
Matt Thomas intenta frenar Thaddus McFadden / Cristóbal García (Efe)

Derrota contundent del València Basket en la visita a l'Iberostar Tenerife en la novena jornada de lliga. Els canaris han tret una diferència de 34 punts i han guanyat per 100 a 66. Era el primer enfrontament dels taronja contra el seu extècnic, Txus Vidorreta. El conjunt valencià s'ha mostrat molt fluix en defensa i amb poc esperit guanyador. Tan sols Dubljevic i Sergi García s'han salvat de la crema i han sumat 17 punts cadascun.

El València Basket només ha pogut aguantar el ritme del Tenerife durant el primer quart. Jaume Ponsarnau ja havia avisat que el tir exterior era la millor qualitat dels canaris i ha sigut així. Només l'encert de Sergi Garcia ha permés als valencians mantindre's prop en el marcador. Però en el segon quart el Tenerife ha retrobat la manera d'anotar tirs còmodes, tant de dos com de tres, gràcies als desajustos defensius dels valencians. Els dos equips han enfilat el túnel de vestidors amb un avantatge de 10 punts de l'Iberostar, 50-40, una distància que no semblava insalvable.

En la represa, els problemes del València Basket s'han aguditzat. La falta de confiança en l'atac i de concentració en defensa han fet que l'Iberostar augmentara encara més la diferència. Els canaris no han abaixat la intensitat en cap moment, espentats pel seu públic i també pel tècnic, que tenia moltes ganes d'enfrontrar-se el seu exequip.

Així, a pesar de les estadístiques, perquè les 14 vegades que els dos equips s'han enfrontat havia guanyat el València Basket, hui el Tenerife ha passat per damunt dels de Ponsarnau. Amb aquesta grossa derrota, el conjunt valencià veu perillar la participació en la Copa 2019, ja que ara està en la posició número 10 de la taula.

També et pot interessar

stats