El CSKA, segon rival del València Basket en una setmana sense descans

El poderós equip rus es troba en un mal moment, al contrari que els taronja, que sumen tres victòries seguides.

El València Basket va guanyar el seu últim partit en l'Eurolliga, contra el Zalgiris, a la caldera de Kaunas
El València Basket va guanyar el seu últim partit en l'Eurolliga, contra el Zalgiris, a la caldera de Kaunas / Efe

El València Basket, reforçat per tres victòries seguides entre l'ACB i l'Eurolliga, visita aquest dijous en la competició continental el CSKA de Moscou, un dels millors clubs del que passa per un mal moment esportiu.

Els moscovites només han aconseguit guanyar dos dels cinc partits que han disputat en aquesta fase regular de l'Eurolliga i, a més de perdre contra equips com el Barcelona, també han caigut contra uns altres de molt menys pressupost, com l'Alba de Berlín o l'Estrela Roja. En canvi, l'equip taronja, que té un balanç de tres triomfs i una única derrota en el torneig europeu, va aconseguir una patida i treballada victòria a la pista del Monbus Obradoiro a Santiago, des d'on va volar dimecres en direcció a Moscou.

El partit contra els gallecs va suposar la confirmació del mal moment de qui estava cridat a ser el quatre de referència de l'equip, el nord-americà Derrick Williams. Ponsarnau no vol que l'interior nord-americà es desenganxe de l'equip i de segur que li donarà minuts en la seua competició favorita, on té una mitjana de huit punts per encontre, mentre que en la Lliga Endesa a penes n'anota un per partit.

El València-Zenit, el 8 de desembre

L'encontre de l'Eurolliga que havia d'enfrontar a la Fonteta el passat 15 d'octubre el València Basket amb el Zenit de Sant Petersburg, i que es va suspendre per múltiples casos positius de Covid-19 en l'equip rus, s'ha reprogramat per al 8 de desembre.

En principi, el jutge disciplinari de la competició va donar per perdut el partit al Zenit perquè no tenia huit jugadors no infectats, però finalment l'organització del torneig va canviar les seues pròpies normes de manera retroactiva i va decidir reprogramar els partits que no es pogueren jugar per causa del coronavirus.

El bàsquet, en ‘Des de la banda’

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:00 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats