Cristina Ouviña obra el miracle (58-59)

Un triple de la base aragonesa a falta de set dècimes ha donat al València Basket la setena victòria en la Lliga

Cristina Ouviña, en el partit contra el Saragossa
Cristina Ouviña, en el partit contra el Saragossa / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit una victòria impossible en la visita al Cadí la Seu (58-59). Un triple de Cristina Ouviña en l'últim segon ha rescatat l'equip taronja d'una derrota segura després d'un mal partit.

Les defenses s'han imposat als atacs, i un encert taronja més gran ha permés les de Rubén Burgos agafar el primer avantatge a la fi del primer quart (11-17). La defensa zonal catalana en el segon període ha dificultat el joc ofensiu del València Basket i ha igualat el duel en el descans (25-26).

La igualtat s'ha mantingut durant tota la segona part i, com no podia ser d'altra manera, s'ha arribat a un final a cara o creu. Ouviña ha empatat el duel a 56 quan faltaven catorze segons, però les catalanes s'han tornat a avançar poc després (58-56). Un mal atac taronja ha acabat amb la pilota perduda. El partit semblava perdut

El València Basket perdia de dos punts quan faltaven tres segons pel final i la possessió era per al Cadí la Seu. Els nervis locals han acabat amb una lluita que ha afavorit les valencianes. Quedaven només set dècimes, un temps quasi insuficient per a fer una cistella. Però Ouviña s'ha tret de la mànega un triple impossible per a obrar el miracle i donar al seu equip la setena victòria en la Lliga, que el situa en tercer lloc.