A la Copa com a cap de sèrie sobre la botzina

Victòria del València Basket en l’últim moment contra l’IDK Guipúscoa per 57-58, que li assegura el pas com a cap de sèrie en la Copa de la Reina.

Les jugadores del València Basket celebren la victòria en l’últim moment del partit
Les jugadores del València Basket celebren la victòria en l’últim moment del partit
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
15 de desembre 2019 - 12:48

Una cistella de Queralt Casas en l’últim segon va donar el triomf al València Basket en un partit molt igualat a la complicada pista de l’IDK Guipúscoa que va acabar amb un marcador de 57-58. Un triomf que, d’altra banda, assegura a les de Rubén Burgos estar entre les quatre primeres de la Lliga i competir com a primeres de sèrie en la Copa de la Reina.

Després d’un primer quart amb un parcial de 9-12, els triples d’Anna Gómez i Queralt Casas van mantindre l’avantatge taronja al descans per 28-33. Tot i això, el conjunt basc va pegar la volta al marcador al tercer quart, amb un parcial de 49-45. El joc dels dos equips es va equilibrar en l’últim quart, especialment en els últims instants del partit en què Ariel Edwards posava l’IDK un punt per dalt quan faltaven 5 segons. En un final trepidant, Queralt Casas anotava la cistella definitiva per a certificar la victòria.

També et pot interessar

stats