À Punt retransmet per televisió la Copa de la Reina de bàsquet

La radiotelevisió valenciana retransmetrà per TDT l’aventura del València Basket en la Copa de la Reina. Es tracta de l’únic títol nacional que encara no figura en les vitrines del club. El torneig del KO es disputa a Huelva del 21 al 24 de març

Raquel Carrera en un partit del València Basket
Raquel Carrera, en un partit del València Basket / València Basket

La radiotelevisió valenciana acompanyarà el València Basket en la seua lluita per conquistar la Copa de la Reina, l’únic títol nacional que encara se’ls resisteix a les de Rubén Burgos.

Les jugadores taronja obriran la competició del KO el dijous 21 de març amb l’enfrontament de quarts de final contra l’IDK Euskotren a les 18:00 hores.

Per a l’ocasió, À Punt té previst desplaçar al Palau dels Esports Carolina Marín de Huelva, seu del campionat, un destacat equip de professionals encapçalats per Josep Carbonell, Nacho Rodilla i Anna Gómez.

Si el conjunt valencià abasta les semifinals, la televisió d’À Punt retransmetrà el duel el dissabte 23 de març a les 12:00 hores. Si les de Rubén Burgos es classificaren per a la final, la retransmissió començaria el diumenge 24 de març a les 12:30 hores, immediatament després de la processó de Les Palmes d’Elx.

L’adquisició dels drets de retransmissió en televisió de la Copa de la Reina arriba sols unes setmanes després que el València Basket haja finalitzat la participació en l’Eurolliga, l’altra gran competició per la qual ha apostat la radiotelevisió valenciana aquesta temporada.

Per al director general d’À Punt, Alfred Costa, “la història del València Basket és una història d’èxit amb la qual aquesta casa s’identifica plenament i per la qual va apostar des dels seus inicis. Les dues entitats han anat de bracet des de l’ascens de l’equip a la Lliga Endesa fins a la disputa de l’Eurolliga, la màxima competició continental. Ara, també volem traslladar l’emoció de la Copa”.

La radiotelevisió dels valencians i les valencianes continua donant suport i visibilitat al bàsquet femení i a aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats