La Copa del Rei es complica

El València Basket ha perdut 79-62 contra el Reial Madrid i es queda a dos triomfs del huité lloc

Harper lluita amb Poirier per un rebot
Harper lluita amb Poirier per un rebot / Kiko Huesca (Efe)

La classificació del València Basket per a jugar la Copa del Rei de Badalona està cada vegada un poc més difícil. L'equip taronja ha patit la tercera derrota consecutiva en la Lliga ACB en caure 79-62 contra el Reial Madrid i es queda a dues victòries del huité classificat, el Bilbao, a falta de set jornades perquè acabe la primera volta.

El mal inici de partit, amb només dos punts anotats en vora set minuts, ha posat el partit molt costera amunt als d'Àlex Mumbrú (17-2). Però la reacció en el segon quart, amb una millora evident en la defensa, ha permés Al València Basket anar-se'n als vestidors només cinc punts per sota (32-27).

En la represa l'equip taronja ha tornat a començar adormit i un parcial de 8-0 ha donat de nou un avantatge còmode al Reial Madrid (43-31). La renda ha arribat a ser de 20 punts (56-36), però s'ha quedat en quinze a la fi del tercer període (58-43). L'últim quart ha sigut un passeig per als blancs, que fins i tot han fet l'efecte de no voler fer sang. Webb, amb 14 punts, i Harper, amb 10, han sigut els únics jugadors taronja que han aconseguit fer una marca de doble dígit.

La quarta derrota en les cinc últimes jornades de la Lliga ACB complica la classificació del València Basket per a la Copa del Rei. Queden encara set jornades per a tractar de redreçar el rumb, però el marge d'errada és cada vegada menor.