Contundent victòria del València Basket contra el Reial Madrid en l'Eurolliga

Els taronja han guanyat l'equip madrileny per 77-93 en la segona jornada de la competició europea.

El pívot del Reial Madrid Walter Tavares intenta fer un gorro al base del València Basket Guillem Víves

El València Basket ha signat una contundent victòria contra el Reial Madrid al Wizink Center en la segona jornada de l'Eurolliga. Després de guanyar en la primera sobre la botzina l'Asvel francés, la victoria de hui ha demostrat la millora en defensa dels taronja, que han derrotat els de Pablo Lasso per 77-93. Feia una dècada que el València Basket no guanyava a la pista dels madrilenys en competició europea. El Reial Madrid no ha aconseguit encara el triomf en Eurolliga, després de la derrota en l'estrena contra el Baskonia.

Ha destacat en aquest duel l'actuació del pivot del València Basket, Bojan Dubljevic, que ha guanyat en el xoc Walter Tavares i ha trencat el pla de partit dels madrilenys. Dubljevic ha sigut el màxim anotador de l'equip taronja, amb 24 punts i 6 triples. També destacats han estat Mike Tobey, amb 14 punts i Nikola Kalinic, amb 10. L'equip taronja ha sumat un total 106 punts de valoració.

La primera part del duel ha sigut la més ajustada i ha conclòs amb un 19-17 al marcador. Ha sigut a partir del segon quart quan el València Basket ha anat ampliant l'avantatge contra els madridistes, que s'han vist llastats per les pèrdues del baló. S'ha arribat al descans amb el marcador de 39-44

En la represa s'ha ampliat encara més la distància dels valencians. El tercer quart s'iniciava amb dos triples de Dubljevic, que no ha fallat en el partit i els valencians han imposat una notable defensa, fins a arribar al final d'aquest temps amb 53-68. L'avantatge taronja ha arribat a ser de 25 punts contra un Madrid sense confiança. Finalment els taronja han certificat la victòria per 77-93. El duel de hui ha suposat el cara a cara de l'extaronja, Alberto Abalde, i l'exmadridista Klemen Prepelic amb els seus anteriors equips.

El València Basket afronta els dos pròxims partits d'Eurolliga a casa. El dimarts 13 d'octubre a les 9 de la nit mesurarà les forces amb el Barça i el dijous 15 d'octubre a la mateixa hora amb el Zenit de Sant Petersburg.