Continua el calvari de l'Eurolliga

La quarta derrota consecutiva del València Basket ha arribat a Israel contra el Maccabi Tel-Aviv per 76 a 63.

Guillem Vives, entre la defensa del Maccabi
Guillem Vives, entre la defensa del Maccabi / Efe

A Tel-Aviv els taronja han tornat a lluitar contra ells mateixos perquè el Maccabi tampoc s'ha mostrat excessivament superior. Les errades en el tir, les pèrdues de pilota, la falta d'atenció en els rebots i l'anarquia que demostra l'equip en moltes fases de l'encontre han tornat a condemnar el conjunt de Jaume Ponsarnau amb el 76 a 63 definitiu. L'Eurolliga comença a ser un viacrucis.

Les concessions de segon tir al rival han marcat els primers minuts del partit. Les errades en la defensa dels rebots i la falta d'encert des de la línia de tres han penalitzat el València Basket en un primer quart que ha finalitzat amb set punts per davall, 18 a 11.

El segon quart ha sigut molt intermitent, tant el ritme del partit com el rendiment del València Basket. Els taronja han desaprofitat les constants errades del Maccabi per a igualar l'encontre. Quan faltaven cinc minuts els de Ponsarnau s'han posat a tres punts, amb 24 a 21, però la remuntada no ha sigut possible perquè el València Basket ha tornat a entrar en una crisi de joc que el Maccabi ha sabut aprofitar per a anar-se'n al descans amb cinc punts per dalt, 33 a 28.

El tercer quart ha sigut un drama, el castic definitiu i amb la sensació que el Maccabi s'ho ha trobat massa còmode. El tercer parcial ha finalitzat amb 56 a 44 i amb la sensació que el partit estava sentenciat, com s'ha confirmat en l'últim quart on el València Basket mai ha mostrat capacitat de reacció.