Compte enrere per a la Copa del Rei de bàsquet

L'enfrontament València Basket - Barça obri la competició. Els taronja són optimistes.

Ponsarnau posarà l'accent a mantindre les accions individuals per a controlar Nikola Mirotic posant un punt més en joc coral.
Ponsarnau posarà l'accent a mantindre les accions individuals per a controlar Nikola Mirotic posant un punt més en joc coral.

Aquesta vesprada arranca a Màlaga la Copa del Rei de bàsquet amb l'enfrontament entre València Basket i Barça. Els equips es veuran les cares per cinquena vegada aquesta temporada. El tècnic taronja és optimista per al duel i confia a mantindre el nivell de l'últim enfrontament: "Les ganes de superar-nos competitivament són encara més engrescadores que la mateixa copa. Tenim la sensació que sabem com jugar-li al Barça i què millorar per poder competir. La confiança està en el nostre treball i en les nostres ganes". A més s'ha mostrat content que la pressió estiga sobre el Barça en aquest partit.

Ponsarnau posarà l'accent a mantindre les accions individuals per a controlar Nikola Mirotic posant un punt més en joc coral. El tècnic no podrà disposar de Sam Van Rossom ni Jordan Loyd, i a banda arrosseguen molèsties Marincovic, Vives, Labeyrie i Ndour. Tots donaran el cent per cent per a competir en aquesta competició que coincideixen en qualificar d'oberta i diferent.

Enguany no es repetirà la final Barça-Reial Madrid, perquè si passaren a quarts es veurien les cares en semifinals. El Reial Madrid s'enfronta a la revelació de la temporada, el Bilbao Basket. El conjunt de Mumbrú és l'únic que ha guanyat tots els equips espanyols que disputen l'Eurolliga i encadena una bona ratxa de triomfs. El morbo estarà sobre el parquet perquè l'equip blanc estudia fitxar l'estrela del conjunt basc, Axel Bouteille, cinqué millor anotador en lliga.

Divendres serà el torn del Màlaga que després de desfer-se de les seues estreles no acaba de quallar i disputa la competició per ser l'amfitrió. No ha passat mai de quarts jugant a casa i aquesta vegada s'enfronta a un dels seus malsons, el Saragossa, que li ha guanyat en 7 de les últimes 9 visites al Martín Carpena.

En l'altre partit de quarts de divendres mesuraran les forces amb l'Iberostar Tenerife de Vidorreta i Shermandini amb el Morabanc Andorra que amb el lema "Mai por" afronten el partit amb humor.

També et pot interessar

stats