Commoció arreu del món per la mort de Kobe Bryant

Pau Gasol, que es va mostrar devastat, s'acomiada de qui considerava el seu “germà major”

VÍDEO | Commoció arreu del món per la mort de Kobe Bryant

La commoció per la mort de la llegenda del bàsquet Kobe Bryant ha inundat les xarxes i les portades dels mitjans des que es va conéixer la notícia poc abans de les 21.00 hores. Arreu del món, l'esport recordava Bryant. Una de les reaccions més destacades és la de Pau Gasol, que es va mostrar devastat i s'acomiadava de qui considerava el seu “germà major”. La majoria, com Felipe Reyes o Calderón, no s'ho podien creure.

Lebron James acabava d'aterrar a Los Angeles amb els Lakers quan ho va saber. Ell protagonitzava l’últim tuit de Mamba, en què li donava l’enhorabona per superar-lo com a tercer màxim anotador històric de l'NBA. El líder d’aquesta classificació, Abdul Jabbar, destacava en aquest vídeo la figura de Kobe. Lamar Odom desitjava haver estat en el seu lloc i l’NBA plorava a les xarxes la pèrdua, tot i que els partits de la jornada no es van suspendre. Això sí, en tots es van viure emotius minuts de silenci i fins i tot alguns esgotaren els primers 24 segons de possessió.

A l’eStapels Center, que Kobe Bryant tantes vegades havia fet vibrar, es preparava la gala dels Grammy, on el seu record va estar molt present. I mentrestant, a l’exterior, milers de seguidors li retien homenatge amb altars improvisats.

També et pot interessar

stats