Colp d’autoritat del València Basket per a superar Estudiantes (77-35)

Les valencianes ja estan en semifinals de la lliga i dijous s’enfrontaran a Casademont Saragossa

Les jugadores del València Basket celebren des de la banqueta un triple de l'equip / Isaac Ferrera

El València Basket no ha concedit cap oportunitat a Estudiantes en el partit de tornada dels quarts de final de la lliga femenina. Amb la Fonteta com a aliat, les taronja han superat de manera contundent les madrilenyes per a segellar el pas a semifinals (77-35).

L'equip entrenat per Rubén Burgos ha plantejat d'inici una defensa sense concessions que ha desfet per complet l'atac estudiantil. Una vegada desarmades les rivals, les valencianes s'han dedicat a anotar des de totes les posicions, amb una Lauren Cox prou incisiva des de la línia de 6,75. El primer quart ha finalitzat amb un resultat de 23 a 8.

L'única nota negativa ha sigut la lesió de Raquel Carrera, que s'ha retirat en aquest primer quart després de fer-se mal al turmell esquerre. A mesura que ha avançat el partit, més jugadores taronja s'han sumat a la festa anotadora i en la mitja part, el marcador ja era de 43 a 21.

La capacitat anotadora del València Basket no ha minvat en la represa. Les cames de les valencianes aguantaven en defensa i Estudiantes seguia sense poder anotar. A mesura que passaven els minuts, la diferència s'ha fet més gran fins a arribar als 44 punts. El marcador final ha sigut de 77 a 35. Tot un colp d'autoritat per a fer front a Saragossa en les semifinals el dijous que ve.