Colp d'autoritat a Fontajau (49-61)

El València Basket ha aconseguit una renda important en el primer partit de les semifinals de la Lliga Femenina i haurà de certificar el pas a la final a la Fonteta

Marie Gülich, en una acció del partit
Marie Gülich, en una acció del partit / David Subirana

El València Basket ha fet un pas important per a classificar-se per a la final de la Lliga Femenina Endesa en guanyar l'Uni Girona per 49-61 a Fontajau en el primer partit de les semifinals del play-off. L'equip taronja haurà de certificar el pas a la final i, per tant, el bitllet per a jugar l'Eurolliga, dijous a la Fonteta.

Les defenses s'han imposat als atacs en un partit en què el València Basket ha començat millor i ha penalitzat les pèrdues de les catalanes per a agafar la primera gran renda (4-12). Els dos equips han tingut un percentatge d'encert molt baix de cara a la cistella, però les catalanes han despertat i han aconseguit donar-li la volta al marcador en el descans (23-22).

En la represa, l'equip taronja ha millorat molt les prestacions ofensives i ha trencat el partit mantenint el bon to defensiu. Les de Rubén Burgos han arribat a tindre un màxim avantatge de 16 punts (43-59), però la reacció de l'Uni Girona l'ha reduït a dotze. Tot i això, el resultat és molt bo per a assolir l'objectiu d'arribar a la final i classificar-se per a l'Eurolliga.

La pivot Marie Gülich (15 punts i 8 rebots) i l'aler Rebecca Allen (14 punts i 8 rebots) han liderat l'equip taronja, que ha guanyat la batalla davall dels taulers (43 rebots, pels 35 de les catalanes).

També et pot interessar

stats