Claver torna a casa

Nou anys després, l'aler valencià torna al club on es va formar i on va debutar com a professional. El seu objectiu és aconseguir nous títols per al club de la Fonteta, però també ser un referent per als joves formats a l’Alqueria 

Claver
19 d'agost 2021 - 14:42

El fitxatge estrela del València Bàsquet, Víctor Claver, ha sigut presentat oficialment com a nou jugador taronja després de nou anys. L’aler valencià, que ha passat per l'NBA, Rússia i el FC Barcelona, torna al club on es va formar i on va debutar com a professional.

Claver ha dit que el seu objectiu és aconseguir nous títols per al club de la Fonteta, però també ser un referent per als joves que es formen a l’Alqueria. 

El jugador, que portarà el número 1 en la samarreta, s'ha mostrat il·lusionat amb el retorn a sa casa, i ha destacat la il·lusió que té d'aportar experiència a la plantilla i contribuir a fer créixer el club: “El València ha sigut sempre el meu equip des que me'n vaig anar. He crescut en aquest club i tinc molta il·lusió. He rebut molt d’afecte per part de moltíssima gent, afició i gent del club. Vull transmetre des de la pista experiència, que el club puga créixer, sobretot en el terreny esportiu, a més de posar el meu gra d’arena per a aconseguir tots els objectius. Eixa és la meua motivació, a més de ser un exemple per a les noves generacions. Donar a entendre que si treballes, arribes”.  

A més, el Valencià s'ha referit a la Supercopa que es disputarà a Tenerife i en què el conjunt taronja s'enfrontarà al Barça, equip del qual es va desvincular per a signar pel València Basket fa unes setmanes. L'aler ha dit que serà un duel especial per a ell, però també ha afegit que l’objectiu és guanyar i somiar amb el títol.

També et pot interessar

stats