Claver es reestrena com a jugador taronja en la victòria contra el Baxi Manresa

El València Basket ha guanyat per 88-81 l'equip català en el segon amistós de pretemporada. L'ala pivot valencià ha anotat 11 punts

Victor Claver es reestrena com a jugador del València Basket
Isabel Adam
31 d'agost 2021 - 23:06

El segon amistós de pretemporada del València Basket, contra el Baxi Manresa ha suposat la reestrena com a jugador taronja de l'ala pivot Víctor Claver. El valencià ha eixit d'inici en el partit, tornant així a defensar els colors del club nou anys després i ha anotat 11 punts en un duel on els de Joan Peñarroya s'han endut la victòria per 88 a 81. El base belga Sam Van Rossom ha sigut el màxim anotador del València Basket, amb 18 punts; seguit del pivot Dubljevic, amb 14, i Josep Puerto, amb 12.

Sam Van Rossom, màxim anotador contra el Baxi Manresa

Al pavelló municipal de Salou, després d'un primer quart igualat, l'equip taronja s'ha posat per davant en el segon temps, amb un parcial de 16-0, encara que els catalans s'han recuperat abans d'arribar al descans. Ha sigut en l'últim quart quan l'encert exterior de Van Rossom i el treball de Puerto, Hermansson i Claver en els últims compasos del partit, han certificat la victòria.

El València Basket ha sumat així el segon triomf de la pretemporada, després de l'aconseguit en el primer partit, divendres, contra el Casademont Saragossa de l'extècnic taronja, Jaume Ponsarnau. Hui ho ha fet davant d'un equip comandat per altre exentrenador de l'equip valencià, Pedro Martínez, i amb la llegenda taronja Rafa Martínez al conjunt català. En aquest duel el tècnic Joan Peñarroya no ha pogut recuperar cap dels cinc jugadors de la primera plantilla amb molèsties, que han sigut substituïts a la pista per cinc components del planter.

Temps mort en el partit entre el València Basket i el Baxi Manresa al pavelló municipal de Salou