La cistella ja té calendari

Les lligues regulars comencen a finals de setembre.

La cistella ja té calendari
La cistella ja té calendari

La cistella ja té calendari per a la temporada 2019-2020. El 21 de setembre comença l'espectacle amb la Supercopa. València, Reial Madrid, Barcelona i Fuenlabrada es disputaran el primer títol del curs a Madrid. Sense descans, dos dies després i dimarts, arranca la Lliga. Hi haurà dues jornades intersetmanals més. La fase regular acabarà el 10 de maig. 

Com és habitual, a mitjan febrer es jugarà la Copa del Rei, enguany a Màlaga. Recordem que, a més, el València Basket jugarà l'Eurolliga en un calendari encara per definir.

Pel que fa a les xiques, el Girona i Perfumerías Avenida lluitaran per la Supercopa també el 21 de setembre i una setmana després començarà la Lliga Dia amb el format d'Open Day, enguany amb seu a Saragossa. Les taronja comencen en gran, davant de les campiones actuals, el Girona. La competició acabarà el 4 d'abril. 

La primera setmana de març se celebrarà la Copa de la Reina amb el mateix format de l'any passat. A més, enguany l'equip de Rubén Burgos haurà de disputar l'Eurocup. 

També et pot interessar