MERIDIÀ ZERO: La Marina Baixa, els Serrans i l’Alt Millars
Logo Meridià Zero
DES DE LA BANDA
Logo El rall

La cistella ja té calendari

La cistella ja té calendari
La cistella ja té calendari

Les lligues regulars comencen a finals de setembre.

Foto de perfil À Punt Esports
À Punt Esports Twitter @apuntesports
17 de juliol 2019 - 00:07

La cistella ja té calendari per a la temporada 2019-2020. El 21 de setembre comença l'espectacle amb la Supercopa. València, Reial Madrid, Barcelona i Fuenlabrada es disputaran el primer títol del curs a Madrid. Sense descans, dos dies després i dimarts, arranca la Lliga. Hi haurà dues jornades intersetmanals més. La fase regular acabarà el 10 de maig. 

Com és habitual, a mitjan febrer es jugarà la Copa del Rei, enguany a Màlaga. Recordem que, a més, el València Basket jugarà l'Eurolliga en un calendari encara per definir.

Pel que fa a les xiques, el Girona i Perfumerías Avenida lluitaran per la Supercopa també el 21 de setembre i una setmana després començarà la Lliga Dia amb el format d'Open Day, enguany amb seu a Saragossa. Les taronja comencen en gran, davant de les campiones actuals, el Girona. La competició acabarà el 4 d'abril. 

La primera setmana de març se celebrarà la Copa de la Reina amb el mateix format de l'any passat. A més, enguany l'equip de Rubén Burgos haurà de disputar l'Eurocup. 

També et pot interessar