Cinquena victòria consecutiva del València Basket en Eurolliga a la Fonteta

La formació taronja certifica la millor ratxa de la seua història en la competició, en derrotar el Baskonia per 105-77.

El pivot montenegrí del València Basket, Bojan Dubljević, màxim anotador del duel contra el Baskonia

El València Basket ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva d'Eurolliga a la Fonteta. La formació taronja ha vençut el Baskonia per un contundent 105-77, el resultat més gros d'aquesta temporada, on per primera vegada han superat els 100 punts. Els de Ponsarnau han arribat a fer un total de 17 triples i el pivot montenegrí, Bojan Dubljević, s'ha convertit en el màxim anotador, amb 25 punts. Amb aquesta victòria, els taronja certifiquen la millor ratxa en casa de les quatre participacions que han tingut en la màxima competició continental i ara mateix es col·loquen a una victòria d'estar entre els 8 millors equips d'Eurolliga.

El conjunt basc havia arribat a la Fonteta amb una cara diferent respecte al partit del 24 de novembre, que va acabar amb un resultat ben diferent, amb triomf vitorià per 85-74. A la Font de Sant Lluís ha tornat l'exjugador del València Basket Sergi Garcia, que es va incorporar al club basc el 6 de desembre.

El duel ha estat igualat entre els dos equips durant el primer temps, que ha conclòs amb un empat a 19. La dinàmica s'ha trencat en el segon quart, on els taronja han anat ampliant l'avantatge sobre els bascos, fins a anar-se'n al descans amb un 46-36 en el marcador. Fernando San Emeterio s'ha retirar al vestidor als 4 minuts de reprendre's el partit, un tercer quart que s'ha tancat, una vegada més, amb avantatge dels de Ponsarnau, per 69-58. L'últim quart ha estat marcat pel festival de triples dels taronja, fins a concloure el duel amb un 105-77.

Dijous, nou duel d'Eurolliga: el València Basket visitarà la pista del Milà a les 20:45 hores.