Chris Jones renova amb el València Basket fins a 2026

En el seu contracte s'inclou una clàusula d'eixida a un equip d'Eurolliga a partir del segon any

Chris Jones serà taronja fins a 2026
Chris Jones serà taronja fins a 2026 / València Basket

El València Basket ha arribat a un acord amb el base nord-americà amb passaport armeni Chris Jones per a ampliar el contracte que l'uneix amb l'entitat taronja per a tres temporades més, fins al 30 de juny de 2026.

En la primera temporada com a jugador de València Basket, Jones està sent el màxim anotador i el jugador més valorat de l'equip en l'Eurolliga amb uns números de 14,2 punts, 2,3 rebots, 4,6 assistències i 3,2 faltes rebudes per a 16 crèdits de valoració.

Unes estadístiques que suposen les seues millors xifres en la màxima competició continental des que s'estrenara fa tres campanyes en l'elit del bàsquet europeu. En la lliga ACB, la targeta de Chris Jones és de 12,1 punts amb un 42,9% en triples, 1,9 rebots i 4,8 assistències per a 13,3 de valoració.

Però més enllà de les espectaculars estadístiques, el base de 29 anys (en complirà 30 a l'abril) s'ha guanyat en només uns mesos a l'afició taronja amb la seua personalitat i la seua qualitat per a decidir partits ajustats.

I també pel seu lideratge i capacitat de sacrifici quan va decidir jugar malgrat les molèsties que arrossegava quan l'equip tenia un greu problema de lesions en la posició de base.

També et pot interessar

stats