Burgos s'emporta a la selecció Buenavida, Contell i Morro

La valenciana Elba Garfella també forma part de la convocatòria d'Espanya sub 20

Contell (centre) i Buenavida (dreta) van formar part de la selecció espanyola 3x3
Contell (centre) i Buenavida (dreta) van formar part de la selecció espanyola 3x3 / Federació Espanyola de Bàsquet

L'entrenador del València Basket i seleccionador espanyol sub 20, Rubén Burgos, ha inclòs en la preselecció per a començar a preparar l'Europeu de la categoria aquest estiu a les jugadores del club de la Fonteta Elena Buenavida, Claudia Contell i Noa Djiu Morro.

Buenavida ha sigut una peça clau en la rotació de Burgos al València Basket que ha arribat als quarts de final de l'Eurolliga i s'ha proclamat campió de la Lliga Femenina.

En el cas de Morro ha estat en la dinàmica d'entrenaments del primer equip, però ha jugat molt menys. Quant a Contell, ha jugat cedida en l'Hozono Global Jairis i tornarà la pròxima temporada a la dinàmica taronja.

A més, també està en la llista de convocades Elba Garfella, nascuda a Manises i formada també al València Basket encara que el passat estiu va deixar el club i va firmar pel Celta Zorka.

Totes quatre són part d'una convocatòria de setze jugadores, de les quals set arriben d'haver disputat la Lliga universitària dels Estats Units, on completen la seua formació.

També et pot interessar

stats