Bojan Dubljevic, un valencià més

El montenegrí assegura que vol continuar guanyant títols amb el València Basket.

El jugador del València Basket, Bojan Dubljevic

A les portes d'una nova jornada d'Eurolliga, À Punt Mèdia ha parlat en exclusiva amb el capità del València Basket, Bojan Dubljevic. El montenegrí és conscient de les dificultats que està travessant l'equip taronja en lliga regular, no obstant això, confia en les possibilitats de l'equip per a millorar el joc en la competició i aconseguir classificar-se per a disputar la Copa del Rei.

Dubljevic ha fet balanç dels nou anys que porta al València Basket i a la ciutat. Reconeix que està vivint un somni i que a València se sent com a casa, ja que s'ha convertit en “un valencià més”. Per a ell, la ciutat és “el millor lloc per a viure” i de la qual li agrada pràcticament tot, però, principalment es queda amb la gent, el clima i el menjar.

A pesar d'haver-se convertit en llegenda del València Basket en superar Rafa Martínez com a màxim anotador del club, el montenegrí continua sent un xic senzill que inclús ha fet sorgir afició pel club taronja a la seua ciutat natal, Niksic, a més de 2.000 quilòmetres de distància.

Un dels seus records més feliços és la lliga guanyada la temporada 2016-2017. El capità espera aconseguir més títols i, sobretot, fer-ho vestit de taronja.

Pots veure l'entrevista completa al principi de la notícia.

També et pot interessar

stats