Bàsquet al carrer amb el Movistar Street Tour

València viurà la passió del bàsquet a la plaça de l'Ajuntament de València el 5 de maig.

Participants en la competició

Des de bon matí, l'Alqueria del Bàsquet ha estat l'escenari de la fase prèvia de grups de competició en la modalitat 3 x 3. El veterà jugador del València Basket, Víctor Luengo, és el padrí d'esta competició i l'encarregat de triar els 8 membres del seu equip per a la fase final de la competició que se celebrarà a la plaça de l'Ajuntament de València el 5 de maig. 

De tots els participants que han acudit a les proves de classificació han estat 16 finalment els que han passat a les individuals, en les quals 6 han aconseguit la classificació per mèrits propis. També hi haurà dos wild cards, dos convidats que passaran directament a l'equip final. Un per ser el millor jugador no classificat del torneig 3x3 i un altre per ser el millor no classificat de les proves individuals. En ambdós casos serà Víctor Luengo l'encarregat de la selecció.  

L'ACB i Movistar, soci patrocinador i televisiu de la competició, són els responsables de la posada en marxa d'esta iniciativa, un nou esdeveniment que portarà el bàsquet als carrers de diferents ciutats d'Espanya, i València serà la primera parada d'este camí. 

 

També et pot interessar

stats