El Baskonia complica les opcions de Copa del València Basket

L'equip taronja ha perdut 85-79 i es queda desé, a un triomf del huité lloc, a falta de dues jornades perquè concloga la primera volta

Guillem Ferrando tracta de taponar un llançament rival
Guillem Ferrando tracta de taponar un llançament rival / L. Rico (Efe)

El València Basket s'ha complicat un poc més les opcions de classificar-se per a la Copa del Rei de Badalona en perdre 85-79 contra el Baskonia al Buesa Arena. L'equip taronja baixa fins al desé lloc i es queda a una victòria del huité, a falta de dues jornades perquè concloga la primera volta de la Lliga.

L'intercanvi de cistelles de l'inici del duel ha deixat el Baskonia amb un avantatge mínim gràcies als deu punts de Markus Howard, en un primer quart en què els tirs lliures i l'encert exterior de Josep Puerto i Bojan Dubljevic han permés a l'equip taronja empatar el partit (15-15). La igualtat s'ha mantingut en el segon període, que ha acabat amb un ajustat 40-38.

En la represa, un parcial d'1-7 ha posat per davant els taronja, que han encarat l'últim període amb tres punts d'avantatge gràcies a un triple de Guillem Ferrando (58-61). Amb intercanvis de cistelles constants, s'ha arribat a lúltim minut amb tot per decidir: 80-79 a 30 segons del final després de dos tirs lliures de Dubljevic. Però un triple impossible, sense angle i al límit de la possessió de Markus Howard, ha acabat de sentenciar el duel (83-79). 

També et pot interessar

stats