La base del València Basket, Anna Gómez, en el quintet ideal de la cinquena jornada de la Lliga DIA

Les 11 assistències de la valenciana en el partit contra el Mann Filter Casablanca, rècord de la temporada, claus per a formar part d'aquest quintet.

Anna Gómez, base del València Basket.
Anna Gómez, base del València Basket.

La base del València Basket, Anna Gómez, es converteix en una de les components del quintet ideal de la cinquena jornada de la Lliga DIA. La jugadora taronja va aconseguir 19 punts de valoració: 5 punts (2/5 TC), 7 rebots, 11 assistències, 1 recuperació i 5 faltes rebudes. Les seues assistències, rècord de la temporada, són les que han valgut per a formar part d'aquest grup amb les millors jugadores.

L'actuació d'Anna Gómez va impressionar dijous passat a la Fonteta en l'enfrontament contra el Mann Filter Casablanca de Saragossa, la primera victòria a casa de les taronja, per 89 a 62, contra el tercer classificat de la passada temporada i que arribava al partit després de dos victòries consecutives. La base d'Alfara va destacar amb la seua direcció de partit, el repartiment de joc i assistències entre les seues companyes, aprofitant el treball de Joy Adams en la línia exterior i, en especial, de Meiya Tirera.

Pel que fa a la resta de membres del quintet ideal de la cinquena jornada de la Lliga DIA, les jugadores interiors acaparen les primeres posicions. La MVP Vionise Pierre Louis, de l'IDK Guipúscoa, ocuparia la posició de pivot amb 35 punts de valoració. L'ala pivot del quintet és Nadia Colhado, de l'Spar Citylift Girona, amb 30 punts, i l'aler, Atonye Nyingifa, del Durán Ensino, amb 32 punts. Pel que fa a la línia exterior, junt amb la base valenciana Anna Gómez, s'escola en el quintet l'escorta Mehryn Kraker, del Cadí La Seu.

També et pot interessar

stats