El base Quino Colom fitxa pel València Basket

Quino Colom, base titular de la selecció espanyola, ha fitxat pel València Basket per dos temporades. Colom ve procedent del Bahcesehir turc

Quino Colom ha fitxat pel València Basket
Quino Colom ha fitxat pel València Basket

El València Basket vol reforçar-se per a una temporada en què haurà de lluitar en molts fronts i donar una bona imatge a una afició esperançada amb les possibilitats de l'equip. Per això arriba Quino Colom, una de les figures del bàsquet espanyol. Als 30 anys ha sigut un dels principals artífexs de la classificació de la selecció per al mundial de la Xina. En la fase final ha demostrat la seua qualitat, ha sigut el màxim anotador i el que ha donat més assistències.

Quino Colom fitxa per dues temporades i una més opcional

Quino Colom fitxa per dues temporades, fins a juny del 2021. En el contracte figura una tercera temporada opcional. Al València aportarà cistelles i control de joc perquè és un home que sap llegir perfectament els partits. No debades és un jugador que ha crescut a base d'experiència. Va debutar en la Lliga Endesa l’any 2009 i des d'aleshores el seu creixement esportiu ha sigut imparable. La veritat és que havia demostrat moltes coses en la lliga Leb. Els anys li han donat caràcter i també el seu pas per les categories inferiors del bàsquet. En qualsevol cas, en la lliga Endesa ha passat pel CAI, Fuenlabrada, Estudiantes i Bilbao.

El jugador procedeix del Bahcesehir turc

Les bones actuacions no van passar inadvertides en el mercat internacional d'aquest esport. Així, va estar dos anys en la lliga russa per a viatjar la temporada passada al Bahcesehir turc. En la selecció espanyola ha sigut un dels jugadors que més ha agradat a Sergio Escarolo, que el va posar de base titular.

Nascut a Andorra la Vella, Quino aterra a la Fonteta amb moltes ganes. El jugador sembla conscient de les bones sensacions que es respiren a l'equip taronja en una temporada que, tot i que va començar malament, es va adreçar a mitjan temporada. Un nou reforç per a un equip que vol començar amb bon peu i aspirar a qualsevol cosa.

També et pot interessar

stats