Barça-València Basket: a trencar la mala ratxa en l'ACB

L'equip taronja, que hi acumula tres derrotes seguides, visita el Palau Blaugrana necessitat de victòries.

Els jugadors de l'equip taronja fan pinya en un temps mort
Els jugadors de l'equip taronja fan pinya en un temps mort / @valenciabasket

El València Basket visita aquest dimarts la complicada pista del Palau Blaugrana per a enfrontar-se al Barça amb la intenció de revertir la dinàmica negativa a la Lliga Endesa, on acumula tres derrotes consecutives. L'equip taronja necessita començar a sumar triomfs en la competició domèstica per a no allunyar-se, encara més, dels llocs que donen accés a la Copa del Rei. Ara mateix ocupen el dotzé lloc, amb quatre victòries i sis derrotes, mentre que el huité classificat, últim lloc que hi dona accés, acumula dues victòries més, encara que amb un partit jugat més.

En aquest partit avançat de la jornada dèsset, l'equip de Jaume Ponsarnau tindrà enfront un dels equips més en forma del moment i líder de l'Eurolliga, el Barça de Sarunas Jasikevicius. Tot i això, els blaugrana són primers en l'Eurolliga i tercers en la Lliga, però van perdre, inesperadament, contra l'Asvel, i han trencat una ratxa de 8 triomfs consecutius.

Els de Ponsarnau han de traslladar a l'ACB la motivació que demostren en Eurolliga i, per això, el tècnic aposta per augmentar la velocitat del joc per a superar la millor defensa de la Lliga. Una especial motivació tindrà hui Guillem Vives que podria convertir-se en el quint jugador taronja amb més partits de Lliga, 209, amb què iguala Brad Branson. Jaume Ponsarnau no podrà comptar amb l'ala-pivot Louis Labeyrie, de baixa per un esquinç al turmell dret, ni tampoc amb els escortes Vanja Marinkovic i Joan Sastre, lesionats de llarga durada.

Respecte del conjunt blaugrana, serà baixa el valencià Víctor Claver per una fasciïtis plantar.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:15 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats