Barça-València Basket: a repetir la gesta

Els de Ponsarnau busquen tornar a guanyar al Palau Blaugrana un mes després.

Kalinic durant l'últim partit contra el Joventut
Kalinic durant l'últim partit contra el Joventut / Twitter: @valenciabasket

El València Basket visita el Palau Blaugrana un mes després de la seua gesta en la qual es va convertir en el primer equip a derrotar els catalans a la seua pista aquesta temporada. Aquesta vegada serà en Eurolliga, una competició en la qual els dos equips arriben molt igualats amb 11 victòries per 6 derrotes per part del Barça i 10 victòries i 7 derrotes dels taronja.

Els dos conjunts tenen grans possibilitats de classificar-se per al Top 8, quan ja s'ha jugat la meitat dels partits. No obstant això, val més no confiar-se per a tractar de tancar la classificació al més prompte possible.

En el partit d'anada, a l’octubre, els de Ponsarnau perderen a casa per 66 a 71 amb una gran primera part en la qual van estar per davant en el marcador pràcticament des de l'inici. En la represa, un sòlid Barça en defensa i efectiu en atac els van fer capgirar el marcador i endur-se la victòria final.

Per al partit, l'entrenador taronja no podrà comptar amb el lesionat Marinkovic ni amb Dubljevic, que es manté en confinament després del positiu de diumenge passat. Guillem Vives és dubte i no se sap si podrà tindre minuts.

Per la seua banda, el Barça excepte sorpresa d'última hora, comptarà amb la baixa de l'hispano-montenegrí Mirotic que se suma a les absències per lesió de Víctor Claver i Brandon Davies, mentre que el base Thomas Heurtel segueix sense entrar en la dinàmica de grup a l'espera de resoldre el seu futur. L'única bona notícia per al tècnic dels catalans, Sarunas Jasikevicius, és el retorn de Kyle Kuric, que es va perdre l'últim partit contra el Fuenlabrada per precaució després d'estar en contacte directe amb un positiu per coronavirus.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.