Bamba Fall torna a ser el millor de la LEB Or

El pivot de l'HLA Alacant, Bamba Fall, és elegit el millor de la jornada 12 de la lliga LEB Or, la tercera temporada que figura com el més destacat.

Bamba Fall torna a ser el millor de la LEB Or
Bamba Fall torna a ser el millor de la LEB Or

Bamba Fall és un dels jugadors revelació de la lliga LEB Or. L'HLA Alacant el va fitxar aquesta temporada i venia de jugar en la lliga d'Estònia. En la jornada 12, el pivot senegalés torna a ser el millor amb 33 punts de valoració: 22 punts, 12 rebots, una assistència, una recuperació, 4 taps i 8 faltes rebudes.

Fall ja va aconseguir ser MVP en la primera jornada de lliga amb 40 de valoració i en la segona amb 44, una situació que mai havia passat en la història de la LEB Or.

En el quintet de la jornada 12 està el base de l'HLA Alacant Justin Pitts, amb 32 punts de valoració.

Tot i col·locar dos jugadors en el quintet ideal, el conjunt alacantí no va poder amb el líder, el Valladolid que va guanyar per 4 punts, 77 a 81 al Pedro Ferrándiz.

L'equip de Pedro Rivero acumula tres derrotes consecutives, Bamba Fall confia que prompte canvie la situació i tornen a guanyar partits. El pivot considera que pot millorar més en el seu joc perquè encara comet alguns errors. Fall creu que figurar com un dels destacats de la LEB Or és fruit d'un treball col·lectiu i de tindre el suport dels companys que confien en ell a la pista.

També et pot interessar