Bamba Fall, de l'HLA Alacant, MVP de la jornada 17 a la Lliga LEB Or

En l'última jornada ha obtingut 31 de valoració després de fer una nova exhibició contra el Marin Ence Peixe Galego.

Bamba Fall entrant a cistella
Bamba Fall entrant a cistella

L'HLA Alacant acaba la primera volta en la huitena posició de la classificació de la Lliga LEB Or després de la victòria per 65 a 97 a casa del cuer, el Marín Ence Peixe Galego. L'equip entrenat per Pedro Rivero és una de les grates revelacions de la temporada i, dins de tot el grup, un nom que està destacant amb llum pròpia és el del seu pivot, Bamba Fall. Amb els seus 215 centímetres d'alçària, el senegalés és un autèntic maldecap per a tots els rivals. En terres galleges Fall ha signat una altra actuació destacada que li ha servit per a ser nomenat MVP d'aquesta jornada número 17.

Bamba Fall ha obtingut 31 de valoració després de jugar 33 minuts i anotar 17 punts, amb un 73% d'encert en tirs de dos. A més de la seua anotació, el pivot també ha capturat 16 rebots, ha donat tres assistències i ha posat tres taps.

Al costat de Bamba Fall completen el quintet ideal de la jornada el base Alec Wintering de l'Osca, l'escolta del Breogán, Dagoberto Peña, l'aler Dedovic de l'Osca i l'ala pivot del Palència, Kevin Larsen.

També et pot interessar

stats