Les baixes no impedeixen la victòria del València Basket (68-71)

Mike Tobey ha sigut el màxim anotador del València Basket, amb 22 punts i 9 rebots.

Mike Tobey lluita per una pilota al partit contra el Promitheas Patras
Mike Tobey lluita per una pilota en el partit contra el Promitheas Patres

El València Basket, plagat de baixes per lesió i per jugadors amb coronavirus, ha estat obligat a jugar partit de la jornada 10 de l'EuroCup a Grècia contra el Promitheas Patres.

Així i tot, els de Joan Peñarroya han quallat un bon partit i gràcies a un gran últim quart han aconseguit la victòria per 68 a 71.

La primera part ha sigut molt disputada. De fet, el València Basket ha arribat al descans amb només un punt d'avantatge sobre els grecs. No obstant això, en el tercer l'equip taronja ha baixat la precisió dels tirs, que ha fet que el Promitheas es motivara en excés, fins al punt d'anar-se'n amb sis punts per damunt a l'últim quart.

No obstant això, el València Basket ha sabut refer-se i, quan faltava mig minut, s'ha posat un punt per damunt gràcies, sobretot, a la gran intensitat que han imprés en defensa i ja no han cedit cap punt, tot i que el Promitheas ha tingut l'última jugada per a empatar.

Mike Tobey ha sigut el màxim anotador del València Basket, amb 22 punts i 9 rebots. Pel quadre grec, els 22 punts i 3 rebots d'Agravanis no han sigut prou per a aconseguir la victòria.