Asvel Villeurbanne-València Basket: Fall amenaça els taronja

Els de Ponsarnau necessiten la victòria per a no desenganxar-se del Top-8.

Joan Sastre en una acció en l'últim partit davant el San Pablo Burgos
Joan Sastre en una acció en l'últim partit davant el San Pablo Burgos / Twitter: @valenciabasket

El València Basket visita aquest dijous l'Asvel Villeurbanne de Lió en una altra final que suposarà conéixer les possibilitats reals dels de Ponsarnau. Actualment, els taronja ocupen la novena posició, però empatats a victòries amb el sèptim, l'Anadolu Efes d'Istanbul; el huité, el Zalgiris Kaunas; i el desé, l'Olympiacos. Així, el que determina la seua posició és la diferència entre punts anotats i punts rebuts, fet pel qual, la victòria és més important que mai.

Els francesos arriben després de dos partits consecutius jugant contra l'Olympiacos que s'han saldat amb una victòria per 63-69 i una derrota aquest dimarts per 93-101; i després que perdera en l'últim partit disputat en la seua lliga contra l'Elan Chalon per 85-75.

En l'anterior partit que els va enfrontar, en la primera jornada de l'Eurolliga al principi d'octubre, el València Basket va derrotar per un ajustat 65-63 els francesos, amb un gran partit de Derrick Wiliams que va anotar 15 punts i va aconseguir 5 rebots.

Per al partit, Jaume Ponsarnau té les baixes de Bojan Dubljevic, que aquesta setmana ha començat a treballar de manera individual, però no s'ha reincorporat encara als entrenaments de grup, i de Klemen Prepelič. Vanja Marinkovic, que aquesta setmana s'ha reincorporat als entrenaments després de ser operat en el muscle dret al principi de novembre, sí que ha viatjat amb l'equip.

Per la seua banda, l'Asvel recupera el seu jugador millor valorat, Moustapha Fall, que s'ha perdut els dos últims partits per una malaltia. També recupera William Howard; però manté la baixa d'Amine Noua, recuperant-se i en quarantena, després d'haver sigut diagnosticat com a positiu per Covid-19 el passat 11 de gener.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:45 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats