Armani Milà-València Basket: el Chacho amenaça els taronja

Duel de rivals directes per a mantindre’s en posicions de Top-8.

Els jugadors del València Basket celebren la victòria en l'últim partit davant el Bilbao Basket
Els jugadors del València Basket celebren la victòria en l'últim partit davant el Bilbao Basket / Twitter: @valenciabasket

El València Basket visita l'Armani Milà en un partit entre rivals directes en la 19a jornada de la fase regular de l'Eurolliga. Els dos conjunts, empatats a victòries, marquen els dos últims llocs que donen accés al Top-8 i buscaran consolidar la seua posició en la taula classificatòria.

El València Basket és, ara per ara, un dels equips que més espectacle dona. De fet, és el segon equip que més punts ha anotat fins ara en tota la fase regular, només per darrere del CSKA de Moscou, primer classificat. Per contra, els de Ponsarnau també són el tercer equip que pitjor defén i només l'Alba Berlín i el Khimki de Moscou el superen en aquesta estadística.

Els italians arriben al partit després d'haver-se entrenat aquest dilluns a València, a causa del temporal de pluja i neu que els ha impedit viatjar de Madrid a Milà. No obstant això, l'equip arriba amb la moral alta després de derrotar el Reial Madrid i mostrar un joc molt seriós contra un rival potent.

Precisament, el màxim exponent dels milanesos és un exjugador madridista. Sergio el Chacho Rodríguez va ser el màxim anotador en l'últim partit, i serà el principal jugador a defendre de cara al partit d'aquest dimarts.

Per al partit, Ponsarnau segueix sense poder comptar amb Marinkovic i Dubljevic. El segon continua sent baixa a causa del coronavirus. Per contra, l'entrenador català sí que podrà comptar amb Klemen Prepelic, que es va perdre el partit contra el Bilbao Basket d'aquest dissabte per motius personals.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:45 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats