Ajustada victòria del València Basket contra l'Anadolu Efes (76-74)

Amb la cistella sobre la botzina de Klemen Prepelic, els taronja han sumat la huitena victòria a l'Eurollliga.

Klemen Prepelic fa el llançament que ha donat la victòria a l'equip taronja
Klemen Prepelic fa el llançament que ha donat la victòria a l'equip taronja / Miguel Ángel Polo

La cistella sobre la botzina de l'eslové Klemen Prepelic li ha donat la huitena victòria en Eurolliga al València Basket. L'equip taronja ha guanyat l'Anadolu Efes 76-74 a la Fonteta, en un duel on s'ha notat a la pista que s'enfrontaven dos rivals directes en la lluita pel top huit. Els de Ponsarnau arribaven al partit després de dues derrotes seguides, mentre que l'equip turc acumulava cinc victòries consecutives. La direcció del base Martín Hermannson i l'actuació de Mike Tobey han destacat en l'equip taronja en aquest duel.

L'Anadolu Efes havia dominat en el primer quart, amb un inspirat Larkin encadenant triples. Amb parcial de 4-12, el tècnic del València Basket, Jaume Ponsarnau, ha demanat temps mort i han entrat a la pista Derrick Williams i Klemen Prepelic, que han fet acurtar la diferència amb l'equip turc i que el primer temps concloguera amb 19-23 en el marcador. En el segon temps, l'equip taronja canviava la dinàmica, reaccionava i es posava per davant en el marcador amb la millora en defensa i la superioritat en rebot. Ara bé, els triples de Singleton i Anderson han retallat les distàncies dels turcs i s'ha arribat al descans amb 40-38.

A la represa, la diferència dels taronja s'ha incrementat amb el treball de Vives, però, posteriorment, les errades dels tirs exteriors dels de Ponsarnau i el protagonisme anotador de Micic, Anderson i Singleton a l'equip turc feien que el tercer quart concloguera amb 54-60. València Basket i Anadolu Efes han protagonitzat un últim temps molt ajustat, on han empatat en diverses ocasions. Destacats Hermansson, Tobey i Williams en l'equip taronja. Ara bé, el triple de Micic i una bona defensa posaven l'Efes en disposició de guanyar.

El jugador de l'equip turc Larkin ha fallat el segon tir lliure després d'una falta i li donava al València l'últim atac amb empat. Quan faltaven quatre segons, Prepelic se la jugava i aconseguia desnivellar el partit en un u contra u que ha desbordat l'alegria a la plantilla taronja.