Adeu al top 8

El València Basket esgota les poques opcions que tenia de jugar el play-off en tornar a perdre contra el Zalgiris (95-74)

Polonara celebra una acció davant Radebaugh
Polonara celebra una acció davant de Radebaugh / Twitter: @bczalgiris

El València Basket ha dit definitivament adeu a les poques opcions que encara li quedaven de jugar el play-off pel títol en l'Eurolliga. L'equip taronja ha patit la tercera derrota seguida en la competició europea en caure clarament contra el Zalgiris de Kaunas (95-74), en un nou mal partit dels d'Àlex Mumbrú.

El València Basket necessitava un miracle per a entrar en el top 8 de l'Eurolliga, però aquest passava per guanyar el Zalgiris per més de quatre punts. I la sensació és que els taronja no s'ho han acabat de creure, excepte en els primers quinze minuts del partit. Jasiel Rivero i Shannon Evans han donat impuls als d'Àlex Mumbrú contra l'equip lituà ultramotivat, amb la possibilitat de fer un pas quasi definitiu cap al play-off davant de la seua afició. El cubà ha fet els huit primers punts visitants i l'estatunidenc ha posat per davant els valencians en el segon període (33-34). Però un mal final del segon quart ha permés al Zalgiris anar-se'n al descans amb el màxim avantatge (52-40).

La resistència taronja ha acabat ací. En la represa, l'equip no ha cregut en cap moment en la remuntada i ha oferit una imatge molt pobra, que li ha costat la setena derrota en les huit últimes jornades de l'Eurolliga. Una altra entropessada dura que deixa ja la Lliga com a únic objectiu de la temproada. Després de quatre derrotes seguides entre totes les competicions, diumenge visita la Fonteta el Baskonia. Per a aspirar a alguna cosa més que el huité lloc només val la victòria. La derrota, en canvi, pot complicar fins i tot jugar el play-off pel títol.