Adeu al somni de l'ascens a l'ACB (87-77)

L'HLA Alacant ha perdut contra el Breogán a Lugo en el tercer i definitiu partit de les semifinals

Chumi Ortega defensa una acció
Jorge Bilbao defensa una acció / Twitter: CBBreogan

L'HLA Alacant no ha pogut completar la gesta al Pazo dos Deportes de Lugo i ha dit adeu al somni de tornar a jugar en la Lliga ACB. L'equip de Pedro Rivero ha perdut 87-77 contra el Breogán en el tercer i definitiu partit de les semifinals del play-off per l'ascens.

El Lucentum ha entrat bé al partit i ha disposat dels primers avantatges en el marcador (5-7), però el major encert ofensiu del Breogán ha permés els gallecs acabar el primer quart amb una renda de deu punts (28-18). L'equip de Pedro Rivero ha reaccionat en el segon període i ha aconseguit anar-se'n als vestidors només cinc punts per davall i amb tot obert.

En la represa, l'HLA ha continuat amb la bona dinàmica dels últims minuts i ha arribat a posar-se per davant (58-59), encara que a la fi del tercer quart s'ha arribat amb 62-61. Però als alacantins se'ls han apagat les llums en el quart i definitiu període i els gallecs ho han aprofitat per a agafar còmodes avantatges (80-70). La falta d'encert cara a cistella ha condemnat el Lucentum (87-77), que tot i així ha donat la cara contra un dels grans favorits a l'ascens a l'ACB. De segur que la temporada que ve ho tornaran a intentar.