Abalde, convocat per a jugar amb la selecció

L'aler del València Basket, Alberto Abalde, ha sigut convocat pel tècnic Sergio Scariolo per a jugar els dos últims partits de classificació per a la Copa del Món.

Abalde, convocat per a jugar amb la selecció
Abalde, convocat per a jugar amb la selecció

Alberto Abalde torna a tindre la confiança del seleccionador Sergio Scariolo i així l'aler del València Basket ha entrat en la llista de 14 jugadors que jugaran els dos últims partits de la fase classificatòria per a jugar el Mundial de la Xina. La selecció viatjarà a Letònia el divendres 22 de febrer i dilluns 25 de febrer, a Tenerife, jugarà contra Turquia. Amb la plaça per a jugar la Copa el Món ja garantida des del passat mes de desembre, aquestes dues últimes cites seran una bona oportunitat per a continuar guanyant-se la confiança del cos tècnic.

Les seues últimes bones actuacions amb el València Basket li han servit per a tornar a formar part del grup convocat per Scariolo. Abalde ha tingut minuts en tots els partits de lliga, amb una mitjana de 19 minuts per encontre, i també ha sigut una de les peces clau per a Jaume Ponsarnau els últims partits de l'Eurocup, de fet el número 6 taronja va ser un dels més destacats en l'últim partit a la Fonteta on el València Basket va guanyar el Llemotges francés.

Abalde va debutar amb la selecció absoluta contra Eslovènia el passat mes de juny. En el seu primer partit va anotar quatre punts, va capturar cinc rebots i va donar tres assistències. Encontre que va finalitzar amb victòria espanyola per 72 a 83.

També et pot interessar

stats