Els atletes valencians mostren el seu poder

Venien amb ganes de medalles i no han defraudat. La Federació Valenciana d´Atletisme ha obtingut 13 medalles en el Campionat d´Espanya.

El Campionat d´Espanya s'ha celebrat aquest cap de setmana al velòdrom Lluís Puig de València.

L´atletisme valencià té ja figures consagrades, però els més joves també apunten un futur prometedor. És el cas dels atletes de Gandia, del club El Garbí, Lluís Salort i Enric Llopis. Són dos amics i competir junts els motiva. Salort s´ha endut la plata, mentre que el seu company va quedar malauradament fora de la carrera en caure després d´enganxar-se en una tanca. Mala sort del de Gandia.

A la fi, bona actuació valenciana amb nota molt alta, amb clubs com el Platges de Castelló i el València Sport que s´han convertit en referents nacionals de primer ordre. I, potser el més important, treballant el planter.

El Campionat d´Espanya ha demostrat la capacitat de la Comunitat Valenciana per a celebrar aquesta classe d´esdeveniments. Organització perfecta i gran tasca dels 1.400 voluntaris que hi han participat perquè el campionat haja esdevingut un model de referència a seguir per altres seus.

També et pot interessar

stats