DocsValència tanca la tercera edició amb l'entrega dels premis

‘Ainhoa. Yo no soy esa’, ‘Contra el No-Do. Llorenç Soler o la pulsió de l'honestedat’, ‘Thangam’ i ‘Domingo, Domingo’ s'emporten els guardons.

Les persones premiades, durant la gala de clausura de DocsValència 2019
Les persones premiades, durant la gala de clausura de DocsValència 2019

Aquest dissabte s'ha celebrat la gala de clausura del festival de cine documental DocsValència amb l'entrega de premis. Així s'han donat a conéixer les obres guanyadores que competien en les tres seccions del festival. Ainhoa. Yo no soy esa, de Carolina Astudillo Muñoz ha sigut la triomfadora de la secció Panorama, dedicada a llargmetratges de tot el territori espanyol. Per la seua part, Contra el No-Do. Llorenç Soler o la pulsió de l'honestedat Contra el No-Do. Llorenç Soler o la pulsió de l'honestedat , dirigit per Albert Montón, s'ha emportat el guardó de la secció Mirades, dedicada als llargmetratges valencians. Pel que fa a la secció dedicada als curtmetratges valencians anomenada Fragments, la guanyadora és Thangam, de Sarai Ramírez-Payá.

En la gala, celebrada a la sala Mutant de València, també s'ha projectat el documental Woman, de Raúl de la Fuente.

Durant set dies s'han pogut veure 29 obres en les distintes seus de què disposava el festival enguany. Entre d'altres destaquen Almost Ghosts, amb nou nominacions als premis Goya 2020, El cuarto reino, amb set nominacions o Ara Malikian. Una vida entre cuerdas, també amb set nominacions als mateixos premis. 

Domingo, Domingo, premi DocsLab - À Punt Mèdia

Domingo, Domingo

Domingo Domingo, de Suica Films, s'ha proclamat guanyador en la secció DocsLab, el laboratori en què durant una setmana els participants han millorat i polit els seus projectes. La secció ha sigut patrocinada per À Punt Mèdia, mitjà oficial del festival que dota el guanyador amb 5.000 euros en concepte de precompres de drets d'antena.

També et pot interessar

stats