El vídeo viral d'una rata penada menjant plàtan

Encara que no ho semble es tracta d'una espècie de rata penada australiana i la van rescatar després de caure a un pati interior.

Vídeo penjat per Denise Wade a Storyful

Denise Wade va rescatar aquesta rata penada a Queensland (Austràlia). El vídeo de com l'animal s'alimenta amb un plàtan s'ha fet viral. "Està de mal humor", diu Wade en l'últim vídeo que va compartir en xarxes socials i que mostra el mamífer mossegant amb ànsia la fruita. L'animal és d'una grandària tan considerable que de vegades sembla un gos menut.

La cuidadora rescatà Master Forrest, el nom que li va posar, quan es va quedar atrapada al pati d'un veí mentre buscava aliment. "Crec que Forrest volà cap al pati menut de darrere, aterrà en les plantes però no tenia prou espai per a enlairar-se de nou."

Segons conta Wade, la van retornar a la naturalesa una setmana després del rescat perquè no havia patit lesions aparents. Master Forrest vola ja per Queensland recuperada i ben nodrida de plàtans.

La imatge resulta, com a mínim, sorprenent després de la mala fama que tenen les rates penades des que es va saber la seua possible implicació en l'origen de la Covid-19.

També et pot interessar

stats