La versió de 'Despechá' del Baix Segura, a ritme d'aixada i rotovàtor

Un grup de còmics adapta la popular cançó de Rosalía amb un videoclip al camp que s'ha fet viral

Frame del vídeo musical de @SoydelaVegaBaja
Frame del vídeo musical de @SoydelaVegaBaja

Hui dia és difícil atorgar el prestigiós títol de cançó de l'estiu. La diversitat de gèneres, d'artistes i de barreges possibles i impossibles fan que no hi haja una cançó de l'estiu, sinó moltes. Enguany Rosalía lluita pel pòdium amb Despechá, però els últims singles de Quevedo, Shakira o Bad Bunny, entre molts altres, són també innegablement apegalosos.

Però, i si la cançó de l'estiu en realitat fora una versió d'aquests temes? Des del Baix Segura ha arribat una versió del merengue de Rosalía adaptat al terreny, on el bancal i l'aixada són els protagonistes. Així, la perspectiva en aquest cas és ben distinta. Si l'artista catalana combat el desengany amorós eixint de festa amb les amigues, els protagonistes d'aquest vídeo publicat en xarxes se centren en com de dur és treballar al camp: "lo muevo de lao a lao, estoy baldao".

El videoclip porta milers de likes i comparticions en les xarxes en a penes un dia. La idea va sorgir de @SoydelaVegaBaja, un compte destinat a compartir notícies, esdeveniments i més temes relacionats amb la comarca alacantina, però que també generen contingut d'humor sobre la cultura i els costums de la regió.

També et pot interessar

stats