Un japonés es transforma en un gos collie amb una disfressa que sembla real

Toko ha fet el seu somni realitat, encara que reconeix algunes restriccions en el moviment, perquè no pot girar ràpidament o moure's a gran velocitat

El gos Collie fabricat per l'empresa Zenet com a disfressa per al japonés Toko
El gos Collie fabricat per l'empresa Zenet com a disfressa per al japonés Toko / Twitter: @zeppetJP

Un home japonés que s'identifica com Toko ha decidit renunciar a la vida com a humà per unes hores i s'ha transformat en un gos de la raça collie que està causant furor en les xarxes.

Aquest curiós japonés va contactar amb Zeppet, una empresa encarregada de confeccionar i construir disfresses i escultures per a la indústria del cinema, perquè li crearen una disfressa el més semblant possible a un gos de raça collie.

Zepet és una productora de models especials i robots que es va fundar el 1984. L'empresa ha tardat quaranta dies a tindre llesta la disfressa, que ha tingut un cost de dos milions de iens (al voltant de 15.000 euros).

Toko ha comptat als mitjans japonesos que és un amant de gossos perquè "són tendres" i que ha triat aquesta raça en particular perquè es veu "més real" en el cos d'un ésser humà.

Destaca que amb aquesta disfressa ha fet el seu somni "realitat", encara que reconeix que té algunes restriccions en el moviment, perquè no li permet girar de pressa o moure's a gran velocitat, perquè quan ho fa, deixa de semblar un gos.

Al voltant d'aquest vídeo s'ha creat tota una comunitat que el secunda i fins i tot li donen suggeriments sobre com moure's per a poder fer el seu gos encara més real.

També et pot interessar

stats