No, Twitter no s'ha tornat boig, és una nova broma d'Elon Musk

Un gosset substitueix l'icònic pardalet en el logo de la xarxa social coincidint amb el dia de les bromes d'abril dels Estats Units, en una operació amb rerefons econòmic i judicial

Fotomuntatge d'Elon Muski i les criptomonedes que han fet de logo temporal de Twitter
Fotomuntatge d'Elon Muski i les criptomonedes que han fet de logo temporal de Twitter / Dado Ruvic (Reuters)

No, Twitter no s'ha tornat boig i el teu terminal no l'han hackejat. Els Estats Units celebra l'April Fools' Day, un dia dels innocents, i Elon Musk ha fet des de Twitter la seua particular broma. Per això un gosset ocupa el lloc del pardalet com a logo de la xarxa social, per a sorpresa dels usuaris.

Aquest gosset, de la raça Shiba Inu, és també un dels mems més populars dels últims anys, recurs habitual en les comunicacions per a emfatitzar estats d'ànim d'incredulitat en les converses a les xarxes.

Però en el rerefons d'aquesta broma, les veus expertes apunten tant a motius econòmics i com a la satisfacció de l'ego del magnat. Musk no ha triat un mem qualsevol. El simpàtic gosset és la imatge de Dogecoin, una criptomoneda en què ha invertit i que l'ha portat als jutjats.

En vespra del canvi de logo, Musk presentava un recurs al jutjat perquè desestime la demanda de 285.000 milions, sota l'acusació d'alterar artificialment els preus amb les seues intervencions i d'ordir una mena d'estafa piramidal al voltant de la criptomoneda. La nova broma de Musk ha tornat a espentar el valor de la divisa, que ha crescut vora un 30% en les últimes hores.

Uns altres, però, veuen en l'acció un senyal de la manera d'actuar de l'empresari. Una manera de burlar-se de la demanda, a través de la seua xarxa social.

També et pot interessar

stats