"Tornar a escola", l'últim himne de DJ Butoni que anima la tornada a escola

La fereta DJ Butoni fa una divertida versió humorística de la cançó "Mediterrània" de La Fúmiga per a començar les classes amb un somriure

tornar a escola
Moment del videoclip

"Tornar a escola és una festa!", així diu l'himne de DJ Butoni que estrena per fer l’entrada a les escoles molt més divertida. El tema és una versió humorística del "Mediterrània" de La Fúmiga que interpreten el cantant de la banda, Àrtur Martínez, Flora Sempere, del grup El Diluvi, i la fereta DJ Butoni.

Després d’un estiu de diversió i de no parar en torreta, a Butoni se li fa costera amunt tornar a l’escola, i li apareixen les pors habituals que a principi de curs tenen moltes xiquetes i xiquets: Aniré a classe amb els meus amics? El nou mestre serà simpàtic? Serà molt difícil tot allò de nou que he d’aprendre?

La Colla vol que totes les xiquetes i xiquets vagen a escola amb molta il·lusió per a aprendre i compartir el temps amb companyes, companys i mestres. Per això "Tornar a escola" pot ser un himne que anime per megafonia l’entrada a les escoles valencianes.

També et pot interessar

stats