“Telefona a Mapfre, a ma mare no”: l'accident d’un cotxe submergit a l’Albufera de València es fa viral

Les tres ocupants del vehicle tornaven d’un dinar al Palmar quan el cotxe se'n va eixir en una revolta i va acabar en una séquia

Les tres ocupants del cotxe moments després de l'accident

Podria tractar-se del guió d’una pel·lícula de comèdia, però no. El que es veu en el vídeo és un accident que acaba amb un cotxe pràcticament submergit en una de les séquies de l’Albufera de València. Les tres ocupants del vehicle no van haver de lamentar danys personals, i si no fora perquè el vídeo ha acabat en les xarxes socials, l’anècdota s’haguera quedat ací.

Es desconeix com va acabar el cotxe a la séquia, però el que sabem és que en van poder eixir pel seu propi peu. Un home que passava per allí va acudir a ajudar-les i, de passada, les va gravar amb el mòbil i va captar els moments de desesperació immediatament posteriors a l’accident. “Telefona a Mapfre, a ma mare no, que es ratllarà… Vaig nadant al meu cotxe perquè tinc ahí el meu mòbil, cartera, targetes…”, diu una de les tres amigues i conductora del vehicle.

Sembla que les tres amigues estaven celebrant un aniversari al poble del Palmar el dilluns passat, i quan van agafar el cotxe després del dinar, van tindre l’accident en girar en una revolta. El vídeo no va tardar a acabar en les xarxes socials i a compartir-se amb tot tipus de mems. Per la seua part, les xiques han mostrat el seu malestar per la difusió del vídeo i les bromes, ja que diuen que podria haver passat alguna cosa pitjor.

També et pot interessar

stats