El teatre de Sagunt: l’escenari triat per Blanca Paloma per al vídeo de presentació d’Eurovisió

L’artista il·licitana canta, riu i ensenya els seus dissenys en aquesta postal en format audiovisual que es projectarà abans de l'actuació

Fotograma del reportatge de la BBC sobre el rodatge de la postal de Blanca Paloma en Sagunt
Fotograma del vídeo de la BBC sobre el rodatge de la postal de Blanca Paloma a Sagunt / BBC
09 de maig 2023 - 15:30

Liverpool ha donat el tret d’eixida del Festival de la Cançó d’Eurovisió 2023 amb la catifa turquesa del certamen, on els participants van aprofitat per a lluir algunes de les apostes estilístiques més arriscades. Una d’elles va ser  la representant espanyola, la cantant i també dissenyadora il·licitana Blanca Paloma, que actuarà en la gran final d’aquest dissabte 13 maig. 

@apuntnoticies 💃🏼 Mireu quina artista és @Blanca Paloma ! 👏 Quina baixada més triomfal a la catifa turquesa de Liverpool en el fedtival d’@Eurovision 🎵S'apropa la final d'Eurovisió, ja no queda res! 🪩 #apuntmedia #valentokers #eurovisió #musica #music #apunt #liverpool #flamenco #flamenco24h #flamencoparati #eurovision #eurovision2023 #eurovisionsongcontest #blancapaloma🕊️ #plancapaloma ♬ EAEA - Blanca Paloma

Com a part dels continguts que la BBC ha anat avançant en aquesta setmana de preparatius, la televisió anglesa ha destacat el making of de la postal de la candidata valenciana. El teatre romà de Sagunt ha sigut l’escenari triat per a presentar a la cantant en aquesta curta peça audiovisual que el concurs tradicionalment emet just abans de l’actuació de cadascun dels participants. 

En el reportatge que ha gravat la cadena anglesa a Sagunt es pot veure com Blanca Paloma treballa en el disseny del vestuari que lluirà durant l’actuació. També canta, riu, i presumeix d’equip i de terra des de la grada d’aquesta joia arqueològica del Camp de Morvedre amb 2.000 anys d’història.

També et pot interessar

stats