Shakira dispara contra Piqué en "Session 53" de Bizarrap i incendia les xarxes

La cantant colombiana i el productor i DJ argentí uneixen forces en una esperada col·laboració musical que no ha deixat indiferent ningú 

Bizarrap i Shakira en la imatge difosa per a promocionar la "Session 53" / À Punt NTC

El terratrèmol Shakira ho ha tornat a fer. Després de mesos de rumors, l'esperada col·laboració amb Bizarrap ha eixit a la llum... amb una clara víctima: Gerard Piqué. És el tema del dia aquest dijous i promet ser un dels èxits de l'any. La colombiana i el productor argentí es marquen junts la "Session 53", una cançó que busca convertir-se en el nou hit, omplir les pistes de ball i de pas enviar diverses perles al futbolista català.

Perquè si hi havia dubtes sobre si Piqué seria el destinatari del nou treball de Shakira, després de "Te felicito" i "Monotonía", la cantant s'ha encarregat d'aclarir-los. I no li ha fet falta dir res: la lletra està farcida de dalt a baix de referències directes a qui va ser el seu marit, autèntics dards que no han deixat ningú indiferent i han incendiat les xarxes socials. 

A la una de la matinada es revelava el misteri i eixia publicat el videoclip en YouTube. Ha sigut un cataclisme: en a penes dotze hores, acumulava més de 24 milions de reproduccions i continua trencant comptadors. Sota el títol "BZRP Music Session #53" la cantant i el DJ presenten una cançó de poc més de tres minuts i mig en què la lletra és tant o més important que la música. Tot un reguitzell de missatges que busquen fer diana en Piqué a un ritme molt ballable. Fins i tot, s'atreveix a rapejar. 

El tema arranca fort: "Tant que te les donaves de campió i quan et necessitava vas donar la teua pitjor versió”. "Una lloba com jo no està per a tipus com tu", "a tu et vaig quedar gran, per això estàs amb una igualeta que tu", “això és perquè et mortifiques, mastegues i engules”, “molt de gimnàs, però treballa una miqueta el cervell també”, són altres de les frases que segueixen. "Jo només faig música, perdó que et sal-pique", amolla Shakira amb una pausa eloqüent que deixa lloc a pocs dubtes.

L'artista també té espai en la cançó per a la suposada nova parella de Piqué, Clara Chía, amb un joc de paraules: "Té nom de bona persona, clara-ment no és com sona", "vas canviar un Ferrari per un Twingo", "vas canviar un Rolex per un Casio" i "jo valc per dos de 22" són altres dels missatges que llança la colombiana.

Tota la lletra de la cançó, que ja s'ha disseccionat en les xarxes socials i en totes les converses de café, va en la mateixa línia. Hui no es parla de res més. Tant Shakira com Piqué són tendència en Twitter i fins i tot influenciadors com Ibai Llanos o cantants com Aitana han volgut sumar-se al tema calent del moment. 

La fórmula Bizarrap

Gonzalo Julián Conde és el nom de Bizarrap. Amb només 24 anys, l'argentí s'ha convertit en tot un fenomen musical i és un dels productors més exitosos ara per ara. La col·laboració que va signar amb el canari Quevedo "BZRP Music Session #52", coneguda popularment com "Quédate", l'ha llançat directament al cel. Ha sigut un dels grans temes del 2022 i s'ha colat en el top deu de cançons més escoltades mundialment en Spotify. A Espanya va ser la més escoltada de l'any.

Per l'estudi de Bizarrap també han passat artistes de renom com els llatinoamericans Nathy Peluso, Nicky Jam o Residente, però Shakira és la cantant de més fama amb qui ha treballat fins ara l'argentí. 

També et pot interessar

stats