La reacció violenta d'un cantant en el festival de Sanremo: destrossa part de l’escenari i és esbroncat pel públic

El cantant Blanco va admetre haver reaccionat amb enuig per un problema tècnic que li va impedir escoltar l'àudio i cantar adequadament

Blanco en el moment de l'actuació quan destrossa part de l'escenari
Blanco en el moment de l'actuació en què destrossa part de l'escenari / @sanremorai

La primera nit del festival de Sanremo 2023 ha estat esguitada per un incident en l’escenari. Blanco, que va ser un dels representants d'Itàlia en el festival d'Eurovisió 2022 en duo amb Mahmood, assistia com a convidat especial per a presentar el seu nou single, L'isola delle rose, però va detindre l'actuació i va causar perplexitat en destruir part de l’escenografia.

Amadeus, el presentador del festival, es va acostar en finalitzar i va demanar una explicació a Blanco. El jove cantant va admetre haver reaccionat amb enuig per un problema tècnic que li va impedir escoltar l'àudio a través dels auriculars i cantar adequadament. No obstant això, les seues disculpes van ser rebudes amb esbroncades i xiulades per part del públic. L’organització del festival li va oferir repetir la seua actuació, però el cantant s'hi va negar.

El vídeo del moment de l'actuació no va tardar a fer-se viral en xarxes i despertar tota mena de comentaris al respecte. Alguns ja s’han atrevit a batejar-ho com un “moment Will Smith”, fent referència a l’escàndol protagonitzat per l’actor en la passada gala dels Oscars.

La 73a edició del festival de Sanremo, el concurs musical més antic de la història de la televisió, celebra aquest dimecres la segona de les cinc gales, en què 28 participants competeixen per a representar Itàlia en Eurovisió.

També et pot interessar

stats