La publicació de Messi amb la Copa del Món, la que més m'agrades té de la història

L'astre argentí ha superat els més de 56 milions que té la d'un ou

La foto de Messi, la que més m'agrada té de la història
La foto de Messi, la que més m'agrada té de la història

El Mundial de Qatar continua deixant titulars. Als grans números d'audiència que ha fet a escala mundial i tota la repercussió que ha tingut, ara se suma el poder que ha tingut en les xarxes socials.

De fet, la primera publicació de Leo Messi en Instagram després d'haver aconseguit la Copa del Món, s'ha convertit, en només dos dies, en la que més m'agrades té de la història d'aquesta xarxa social. Supera així la d'un ou publicada fa 205 setmanes que precisament va tractar d'assolir aquesta marca i que ja va per poc més 56 milions. Però l'efecte Messi, i la repercussió mundial del futbol ha desbancat l'ou i l'ha posat com a líder d'aquest rànquing amb 57 milions i augmentant.

No és la primera vegada que Messi publica una foto o una sèrie de fotos, com en aquest cas, que se situen en les primeres posicions de posts amb més m'agrada. L'astre argentí té, ara mateix, huit publicacions entre les vint primeres i superan Cristiano Ronaldo, el segon que més en té, tres.

Però aquest Mundial de Qatar ha sacsejat per complet la llista. Un total de set fotos que han sigut publicades durant la competició s'han situat entre les vint primeres. A més de Cristiano Ronaldo i Messi, l'altre que també va entrar en la llista va ser Neymar després de publicar una foto d'ell després de la derrota del Brasil contra Croàcia que els va deixar fora de la lluita pel títol.

També et pot interessar

stats